Menu
Your Cart
Fabricam aceste produse pentru tine!

Corsete

Corsetele sunt atribut vestimentar cu rol in sublinierea taliei, si cu rol estetic.

Model: C Rosa Push-up
Un produs delicat si sexy, imposibil sa-l ignori! Corset din broderie neagra, trandafiri roz, cu cupe preformate push-up  si armatura, bretele reglabile pe spate, inchizatoarea de spate este de asemenea reglabila. Chilotul este tanga si este inclus in pret. Se recomanda spalarea manuala a ..
RO89.25
Model: C Micro
Un produs delicat si sexy, imposibil sa-l ignori! Corset din microfibra neagra cu cupe buretate cu buzunar interior si armatura, bretele reglabile pe spate, inchizatoarea de spate este de asemenea reglabila. Chilotul este tanga si este inclus in pret.Se recomanda spalarea manuala a produsului ..
RO89.25
Model: C Azur
Un produs delicat si sexy, imposibil sa-l ignori!Corset din dantela neagra cu insertii albastre, cu cupe preformate push-up  si armatura, bretele reglabile pe spate, inchizatoarea de spate este de asemenea reglabila. Chilotul este tanga si este inclus in pret. Se recomanda spalarea manuala a pr..
RO89.25
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.